En djupanalys i Hasardspel

En tillbaka blick i Hasardspelens historia!
För de som inte vet så kommer hasard från franskans ord ”slump”. Hasard betyder just detta att det är ett spel som avgörs av slumpen. Därför är det viktigt att komma ihåg att hasardspel bör spelas med måttlighet och inte med överdrivenhet eftersom slumpen styr hela spelet. Många hamnar i spelproblem just för att de spelar över sina tillgångar och glömmer helt bort spelets grunder, vilket är att det just avgörs av slumpen.  Ingen vet riktigt hur länge hasardspel har funnits runt men som följande citat från www.hasardbonus.nu visar, fanns det redan tecken på hasardspel 2500 F.KR.

hasardspel är ett slumpspel med rötter långt tillbaks i tiden och handlar i grund och botten om spel om pengar eller annan egendom. Vilket alltid har vart hasardspelens syfte. Eftersom att hasardspel går så pass långt bak i tiden vet man inte exakt årtal som speltypen uppkom, dock har man funnit tärningar som ska ha använts till att just spela hasardspel från omkring 2 500 f.Kr.”

Vill ni läsa mera om hasardspelens historia så hittar ni massor av intressanta saker på hasardbonus.nu. Där finner ni mer material om Hasardspel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar